Ben jij student aan een (bouw)technische opleiding (HBO/WO) en zoek je naast je studie praktijkervaring in de bouwsector? Dan is dit je kans! Wij zijn voortdurend op zoek naar versterking van ons team. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Ons aanbod

Wij bieden een unieke kans om tijdens je studie kennis te maken met de bouw. Je wordt onderdeel van het team waardoor je veel kunt leren van de kennis en ervaring van je collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van onze uitvoerders en projectengineers, waaronder het (mede) begeleiden van de bouwwerkzaamheden op onze projectlocaties, het bijwonen van bouwvergaderingen en het actief meewerken in het ontwerp- en bouwtraject.

Jouw profiel

Je bent een student aan een Universiteit of HBO met een (bouw)technische achtergrond die naast zijn of haar studie ook praktijkervaring in de bouwsector op wil doen. Je bent voor (minimaal) 8 uur per week beschikbaar, werkt gestructureerd, bent oplossingsgericht en beschikt over de eigenschap om creatief mee te denken. Daarnaast heb je kennis van grafische tekenprogramma´s.

Solliciteren

Zie jij een studie gerelateerde stage of bijbaan wel zitten? Stuur dan je motivatiebrief en CV op naar info@coresta.nl. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Jeroen van Oudenaarden op 040 – 303 21 21.