Ben jij student aan een economische opleiding (HBO) en zoek je naast je studie praktijkervaring? Dan is dit je kans! Wij zijn voortdurend op zoek naar versterking van ons team. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Ons aanbod

Wij bieden je een unieke kans kennis te maken met de wereld van het vastgoed. Je wordt onderdeel van de staffunctie van de organisatie en ondersteunt je collega’s op administratief vlak. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij de inkoopadministratie, correspondentie en ondersteuning bij het administratief/financieel beheer van de beleggingen van onze moedermaatschappij (Sonneborgh).

Jouw profiel

Je bent student HBO aan een economische opleiding. Naast je studie wil je ook praktijkervaring in de vastgoedsector op doen. Je bent voor (minimaal) 8 uur per week beschikbaar, werkt nauwkeurig en gestructureerd, bent oplossingsgericht en beschikt over de eigenschap om creatief mee te denken.

Solliciteren

Wil jij een steentje bijdragen aan onze organisatie en zie jij een studie gerelateerde stage of bijbaan wel zitten? Stuur dan je motivatiebrief en CV op naar info@coresta.nl.  Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Ben Feijts op 040 – 303 21 21.