Ben jij student aan een commerciële opleiding (HBO) en zoek je naast je studie praktijkervaring? Dan is dit je kans! Wij zijn voortdurend op zoek naar versterking van ons team. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Ons aanbod

Wij bieden je een unieke kans kennis te maken met de wereld van het vastgoed en je ervaring in de praktijk te brengen. Je wordt onderdeel van de staffunctie van de organisatie en ondersteunt je collega’s op het gebied van de marketing en communicatie. Je kunt hierbij denken aan het creëren van content voor onze social media kanalen, het bijwerken van nieuws op onze website en het mede invulling geven aan onze offline en online marketingcampagnes.

Jouw profiel

Je bent student HBO aan een commerciële opleiding. Naast je studie wil je ook praktijkervaring in de vastgoedsector op doen. Je bent voor (minimaal) 8 uur per week beschikbaar, bent positief, creatief en oplossingsgericht en begrijpt de online wereld. Je werkt nauwkeurig en pro-actief, beheerst de Nederlandse taal goed en schrijft makkelijk en toegankelijk.

Solliciteren

Wil jij een steentje bijdragen aan onze organisatie en zie jij een studie gerelateerde stage of bijbaan wel zitten? Stuur dan je motivatiebrief en CV op naar info@coresta.nl.  Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Arjan Kuijpers op 040 – 303 21 21.