Ben jij student (HBO/WO) en zoek je naast je studie praktijkervaring? Dan is dit je kans! Wij zijn voortdurend op zoek naar versterking van ons team. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Over ons

Wij zijn Coresta. Sinds 1997 ontwikkelen en bouwen wij vastgoed in de sectoren zorg, (betaalbaar) wonen, onderwijs en sport. Als geen ander weten wij wat de echte uitdagingen zijn van onze opdrachtgevers. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, bouw en exploitatie. Indien gewenst kunnen wij deze projecten binnen onze moedermaatschappij ook zelf in belegging nemen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te realiseren voor de meest uitdagende opgaves. Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar. Dat is waar wij voor staan. Want samen bouwen we aan de maatschappij van morgen.

Ons aanbod

Wij bieden regelmatig gemotiveerde en enthousiaste studenten een unieke kans kennis te maken met de wereld van het vastgoed en hun ervaring in de praktijk te brengen. Als werkstudent word je onderdeel van het team en ondersteun je jouw collega’s binnen jouw vakgebied. Op dit moment hebben wij de volgende openingen voor stages en/of werkstudentschappen:

  • Bouwkunde / uitvoeringstechniek
  • Marketing & communicatie
  • Administratie

Jouw profiel

Je bent student (HBO of WO) aan een relevante opleiding. Naast je studie wil je ook praktijkervaring in de vastgoedsector op doen. Je bent voor (minimaal) 8 uur per week beschikbaar, bent positief, creatief en oplossingsgericht en begrijpt de online wereld. Je werkt nauwkeurig en pro-actief, beheerst de Nederlandse taal goed en schrijft makkelijk en toegankelijk.

Solliciteren

Wil jij een steentje bijdragen aan onze organisatie en zie jij een studie gerelateerde stage of bijbaan wel zitten? Neem dan direct contact met ons op via 040 – 303 21 21 en informeer naar de mogelijkheden!