Project omschrijving

Kantoor Bergopwaarts

Wat

Kantoor

Waar

Deurne

Opdrachtgever

Bergopwaarts

Project

Coresta heeft in opdracht van woningbouwvereniging Bergopwaarts het ontwerp en de realisatie verzorgd van hun hoofdkantoor in Deurne. De opgave voor de nieuwbouw bestond uit centralisatie van de oorspronkelijke drie locaties van de organisatie in Helmond en Deurne, om de onderlinge samenwerking en saamhorigheid te vergroten. Daarnaast was er een hoge ambitie op gebied van duurzaamheid en energiegebruik (EPC = 0). Ten aanzien van de uitstraling van het gebouw moest dit vooral open, uitnodigend en laagdrempelig zijn.

Impact

Het resultaat is een transparant, fris, innovatief, veilig en markant gebouw. Een nieuw thuis voor de medewerkers van Bergopwaarts in Deurne en een laagdrempelige plaats voor inwoners in het werkgebied van Bergopwaarts om met al hun huisvestingsvragen terecht te kunnen. Hiermee is Bergopwaarts klaar voor de toekomst. Samen bouwen we aan de maatschappij van morgen!

TERUG